Dagen før dagen . . .

I går kom CD-ene i posten (jippi :)). Veldig spennende, eller antiklimaks? (Ambisjonene og perfeksjonismen som driver en til å få i land produkter kan også av og til være hemmende i forhold til deg å greie å glede seg over resultatet . . . ). Men nå kan jeg iallfall holde en av babyene i hånda for første gang:

Den er litt fin? Veldig flatterende med sånt rosa lys; vurderer å installere en slik lyspære på kontoret (og på badet hjemme):

Det har vært ei lang vandring – selve oversettelsene av Billie Holiday-tekstene til nynorsk to ca. 5 minutter, studioinnspillingen likeså, eller sånn oppleves nå iallfall dette i forhold til hvor tidkrevende alt rundt det har vært. Rundt to år, tok det – med svetting bak tastaturet og stadige skuffelser – å få istand finansiering av innspilling, og å oppnå tillatelser til innspilling av sangene med ny tekst. Forhåpentligvis vil det være verdt det.

Og i morgen braker det løs med slippfest på Credo i Trondheim! Sanneligen tror jeg at jeg tar CD-salget litt på forskudd og kjører på med en aldri så liten Champagne!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i CD-prosjekt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s